Ужгородка

Новини Закарпаття

Трупи лежали в коридорах більше доби: одесит про ситуацію з COVID в лікарнях. Відео

Житель Одеси Іван Кудрявський в ефірі НАШого телеканалу заявив, що у місті катастрофічна ситуація в лікарнях з хворими на коронавірус людьми.

“Батьки дружини, одесити, потрапили в неділю (29 листопада, – ред.) з ковідом в лікарню №5. Лікарня тільки відкрилася і були вільні місця. Коли вони приїхали, було близько 50 місць зайнято, загалом лікарня розрахована на 200-250 людей. У понеділок, вся лікарня вже була забита людьми з ковідом. Їх приймали. Я виклав світлини, де є підтвердження того, що люди помирають від того, медперсонал не може впоратися з таким потоком хворих, які надходять щохвилини”, – розповів чоловік.

За його словами, після прийняття людей лікарі не роблять ні аналізи, ні КТ.

На світлинах можна побачити померлих від коронавірусу людей, тіла яких просто вивезли з палати і накрили ковдрою. Так роблять для того, щоб покласти наступного пацієнта.

“Поки хворі не почали телефонувати на гарячу лінію в ковід, а вони перенаправили в МОЗ, то ці трупи лежали більше доби. Коли вже додзвонилися в МОЗ, то трупи кудись прибрали”, – додав Іван Кудрявський.

На його думку, Україна не готова до пандемії, так як “медиків немає і не буде”.

Як повідомляв НАШ раніше, український хірург Антон Кравченко, який півтора року живе і працює в Польщі, розповів про місцеву медичну систему і пояснив, чому не хоче повертатися в Україну.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору