Ужгородка

Новини Закарпаття

Чаплига: Якщо хтось і є катом українського народу, то це – Зеленський

Політичний експерт, правозахисник, екс-представник уповноваженого ВР з прав людини 2012-2018рр Михайло Чаплига заявив, що президент Володимир Зеленський є катом українського народу.

Про це він повідомив ефірі НАШого телеканалу 21 грудня.

“Якщо хтось і є катом українського народу, то, очевидно, це Зеленський зараз. Ви розумієте, що Україну рвати почали тоді, коли Україна відійшла через вантаж США, їхня війна бритішей з США ще до повернення царя. Чомусь на наших території її вічно проводять. Чомусь коли ми ухвалювали нашу незалежність, була вимога, щоб ми були нейтральною (державою, – ред.). Потім чомусь ми лягли під Сполучені Штати. Кожен раз, коли ми лягали то під одних, то під других, зраджуючи власну декларацію про незалежність, ми позбавлялися шматка нашої території. От власне сумна правда. Хто тут кат українського народу — ще треба вияснити”, – розповів Чаплига.

За його словами, Зеленський пішов на посаду президента під гаслами того, що він поверне суб’єктність і незалежність України.

Як повідомляв НАШ раніше, президент Володимир Зеленський заявив, що обіцяні виплати підприємці мають отримати до 8 січня.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору