Ужгородка

Новини Закарпаття

Він сказав, і він це зробив: друг дитинства та директор школи розповіли про юні роки Кернеса

Шкільний друг Харківського міського голови Генадія Кернеса і директор школи, в якій він навчався, розповіли про його юні роки, що він зробив для міста та чим запам’ятався. 

Прямий ефір вів телеканал НАШ.

За словами директора школи, вона познайомилася з мером міста ще у 2008 році, коли той приїхав на свято останнього дзвоника.

“Виступаючи перед учнями, перед їх батьками та вчителями, він сказав: “У вас буде новий спортивний стадіон”. І вже першого вересня 2008 року, тобто через три місяці, цей шкільний стадіон був відкритий, аналогів якому не було. Він сказав, і він зробив. Це багато чого варте”, – сказала Алла Федорівна Коломійцева.

За її словами, і діти, і батьки завжди приходили на зустрічі, коли Геннадій Адольфович приходив на свята, щоб послухати його промову, побажання.

Також його друг Олександр Коритов зазначив, що в молодших класах Кернес проявив незвичайні здібності.

“Він дійсно володів цими здібностями. Він умів організувати хлопців. Постійно у нього вдома кружляли зграйки дівчаток, хлопчаків. Постійно було спілкування, якісь заходи. Ті ж самі свята, дні народження”, – згадав його друг.

Як НАШ повідомляв раніше, в Харкові в Благовіщенському соборі почалися поминальні заходи і прощання з Геннадієм Кернесом. У собору зібралися сотні людей з квітами.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору