Ужгородка

Новини Закарпаття

Олексія Пінчука призначено т.в.о. голови держгеокадастру України

Відповідне рішення було ухвалене на позачерговому засіданні кабінету міністрів України 21 грудня 2020 року

На позачерговому засіданні 21 грудня 2020 року кабінет міністрів призначив Олексія Пінчука тимчасово виконуючим обов’язки голови державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру (держгеокадастру). До цього він обіймав посаду начальника управління з питань євроінтеграції та міжнародного співробітництва відомства. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив народний депутат Василь Мокан.

Також уряд звільнив Романа Лещенка з посади голови служби у зв’язку з його призначенням на посаду міністра аграрної політики і продовольства України.

Згідно з деклараціями НАЗК, у 2018 році Олексій Ігорович Пінчук мав лише квартиру загальною площею 68,6 кв м та зарплатню за основним місцем роботи (майже 245 тис грн за рік). Протягом минулого року його дружина набула право власності на незавершений об’єкт будівництва – квартиру загальною площею 62,5 кв м. Крім того, Олексій Пінчук накопичив $20 тис готівкою та додатково задекларував автомобіль Smart  Fortwo , права власності на який набув ще у 2017 році.

Нагадаємо, раніше Landlord повідомляв про те, що Романа Лещенка було призначено міністром аграрної політики та продовольства України.

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору