Ужгородка

Новини Закарпаття

Путін став слабкіше і цим потрібно скористатися, – політолог

Політолог Микола Давидюк заявив, що президент Росії Володимир Путін втратив свої позиції у світі, тому зараз потрібно повертати свої території і громадян.

Про це він повідомив в ефірі програми «ВАЖЛИВЕ» на телеканалі НАШ.

“Не Путін барометр, виконуємо ми Мінські домовленості чи ні. Є міжнародна спільнота. А Росія виконує? Хтось щось Росія виконала? Ми хочемо (повернути, – ред..) свої території та своїх громадян. Але якщо зараз говорити про Путіна, то він послабшав. .. Цим потрібно скористатися. Свої території потрібно повертати логічно та об’єктивно оцінюючи ситуацію”, – розповів він.

За словами політолога,  суспільство і державний інтерес повинно лежати в базисі прийняття рішень.

“Україна – нормальна, суверенна, незалежна держава, яка приймає сама свої рішення. На рахунок наглядових рад. Давайте чесно,  реформа корпоратизації призвела до того, що ми почали більше заробляти. Це прозорість, це нормальне європейського рівня управління і що найголовніше – це можливість перерізати корупційні потоки, які зазвичай використовуються на державних підприємствах”, – додав Давидюк.

Як повідомляв НАШ раніше,  середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій України в листопаді 2020 року склала 11 987 гривень, що на 1,5% менше в порівнянні з жовтнем.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору