Ужгородка

Новини Закарпаття

Переписка Медяника в сесійній залі: По цукру поговорю з Трепаком

Народний депутат України від партіх “Слуга народу” в’ячеслав Медяник під час голосування в сесійній залі обговорював, як вирішити питання з прокуратурою.

Про це повідомляє “Страна”.

Повідомляється, що у Медяника на засіданні задзвонив телефон, але він скинув виклик і попрохав свого співрозмовника написат йому в месенджері Telegram, адже на тей момент відбувалося голосування.

Надалі діалог між співрозмовником, який підписаний як “Саша Яровий” та Медяником.

Яровий: 1. раніше ми працювали в зв’язці з ГПУ. Нам давали прокурора виконавця – і самі йому писали, все що потрібно зробити, попередньо погодивши з Юрою (чи можна зараз так організувати роботу?) 2. океан/цукор вже дзвонять, запитують – що зробили за тиждень? Можна нас зістикувати з тим прокурором, на кого це розпишуть. Клієнту нічого не показати – підуть до інших. 3) організовується система лобістів (чи можна нас акредитувати в цьому русі?) І якщо у тебе щось не виходить – не соромся, говори, як є. Ми налаштовані підключатися і допомагати або посилювати позиції.

Медяник: Зелене світло є тільки у нашої юридичної фірми. І всі справи тільки через наших адвокатів. Щодо цукру сьогодні теж буду говорити. Дай мені прізвища тих, у кого справа Океану в ГП.

Яровий: Ок.

Медяник: По цукру з Трепаком (заступник генерального прокурора Руслана Рябошапки – ред.) поговорю.

Яровий: Ок.

Медяник: Цукор справа в НАБУ.

На цьому їх діалог завершився.

Згодом Медяник прокоментував свою переписку.

“Я бачив, що зверху фотограф і спеціально дозволив сфотографувати. Я ніякого відношення до цукру і океану не маю. Я не знаю хто це. Я не можу допомогти у вирішенні якихось питань”, – сказав Медяник.

Як повідомляв НАШ раніше,  Юрій Шаповалов під час засідання Верховної Ради України обирав собі яхту, на якій відправиться в подорож.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору