Ужгородка

Новини Закарпаття

Ринок переробленого червоного м’яса зросте до 668 млрд доларів

Збільшення попиту на зручну їжу є ключовим фактором, що сприяє зростанню галузі переробленого м’яса. Очікується, що протягом наступних 4 років розмір світового ринку переробленого червоного м’яса досягне 668 мільярдів доларів, йдеться в останньому звіті Technavio Research.

Очікується, що сегмент переробленої свинини матиме приріст близько 2% внаслідок зростання кількості злиттів та поглинань та збільшення кількості запусків продукції в сегменті.

Зростання продажів переробленого червоного м’яса обумовлене збільшенням попиту на зручні продукти – легкі для приготування або готові до вживання. Зі зміною способу життя та зростанням наявного доходу попит на ці продукти значно збільшився. Підвищення культури електронної комерції та легка доступність харчових продуктів одним натисканням кнопки ще більше сприятимуть попиту на “зручну” їжу.

Крім того, різні постачальники, що працюють на цьому ринку, все більше співпрацюють з постачальниками технологічних рішень та дистриб’юторами для виходу на нові регіональні ринки. Наприклад, Tyson Foods Inc. оголосила про успішне завершення придбання Keystone Foods з метою розширення можливостей для продуктів з доданою вартістю та посилення присутності на міжнародному ринку. Очікується, що ці придбання посилять конкуренцію на ринку, оскільки виробники прагнуть до покращення операційної ефективності.

Джерело: Новини про м’ясо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору