Ужгородка

Новини Закарпаття

Це викликає у мене сміх: Долженков прокоментував заяву Зеленського по тарифам

Народний депутат VII-VIII скликань Олександр Долженков прокоментував заяву президента Володимира Зеленського щодо підвищення тарифів на газ.

Своєю думкою він поділився в ефірі НАШого телеканалу.

“Тарифи на природний газ… Чому тільки на природний газ, мені цікаво? А на електроенергію у нас не повинні бути тарифи справедливі? Тарифи на природний газ повинні бути справедливими. Будь-яку бабусю, при всій повазі до похилого віку, підіть та запитайте, якими повинні бути тарифи. Скажуть: “Справедливими”. Ну ти ж президент України. У тебе є монополіст, який займається геологорозвідкою, який займається видобутком природного газу. Що ти, як президент, за півтора року свого перебування зробив для видобутку природного газу на території України?” – сказав він.

Також Долженков додав, що заява Зеленського про тарифи викликає у нього насмішку.

“Не після підвищення тарифів розповідай, що вони повинні бути справедливими. Чесно кажучи, ця заява викликає у мене сміх і одночасно це сміх крізь сльози. Це людина, це президент України, який таким чином намагається вирішити стратегічно важливе питання в країні. Бо енергетична незалежність є одним із постулатів національний безпеки”, – підкреслив екс-нардеп.

Як НАШ повідомляв раніше, жителі Миргорода вийшли на мирні акції протесту через підвищення тарифів на газ.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору