Ужгородка

Новини Закарпаття

Імпічмент Трампа розглядають за посилених заходів безпеки

У холі Капітолію чергують сотні бійців Нацгвардії. Конгрес США почав розгляд резолюції про імпічмент президента Дональда Трампа при підвищених заходах безпеки

Конгрес США почав розгляд резолюції про імпічмент президента Дональда Трампа при підвищених заходах безпеки. У холі Капітолію чергують сотні бійців Нацгвардії. Про це повідомив Telegram канал PavlovskyNews.

Трамп став єдиним з усіх президентів США, щодо якої двічі за один термін починався процес імпічменту. Йому закидають «підбурювання до повстання» за роль у заворушеннях і штурмі Капітолію.

Читайте: Вибори у США: які плюшки пообіцяли фермерам Трамп і Байден

Очікується, що підсумкове голосування почнеться близько 22:00 13 січня за київським часом. Для імпічменту необхідна проста більшість голосів.

Повноваження Трампа в будь-якому випадку припиняються 20 січня, але в разі відсторонення його від влади він більше ніколи не зможе брати участь в президентських виборах.

Цей імпічмент може стати першим в історії США. Прихильники Дональда Трампа вже закликають до насильства і зриву інавгурації обраного президента Джо Байдена, яка запланована на 20 січня.

Нагадаємо, раніше Landlord повідомляв про те, що Дональд Трамп скасував екологічні дозволи.

Фото: PavlovskyNews

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору