Ужгородка

Новини Закарпаття

В Одесі затримали чоловіка обмотаного в людські нутрощі і з відрізаною головою в руках. Фото

В Одесі правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві і розчленуванні батька, а також ще однієї людини, повідомляє Відділ комунікації поліції Одеської області сьогодні, 20 січня.

“По спецлінії 102 надійшло повідомлення про чоловіка, який ходить по проспекту Небесної Сотні з людською головою в руках. Оперативно прибувши за викликом, поліцейські побачили правопорушника, який заходив у під’їзд будинку. Слідом за молодою людиною вони зайшли в його квартиру, де виявили тіла двох чоловіків з ознаками насильницької смерті”, – йдеться в повідомленні.

Також уточнюється, що вбиті – батько затриманого і ще одна людина.

“20 січня в місті Одеса на вулиці затримано чоловіка з відчленованою головою в руках і обмотаного людськими внутрішніми органами. Попередньо встановлено, що він скоїв вбивство батька і ще однієї людини, дані якої в даний час з’ясовуються. Одному з загиблих вбивця розпоров черевну порожнину, а іншому відчленив голову”, – додали в поліції.

Місцеве видання Думська повідомляє, що підозрюваний вийшов з під’їзду, тримаючи голову в руках, сів на лавку і закурив.

“Голий і закривавлений чоловік, обмотаний кишками, тримав в руках голову людини, вийшов з парадної, сів на лавочку і закурив”, – розповів один з мешканців будинку.

Як раніше повідомляв НАШ, в Харкові поліція затримала голу жінку з людською головою в пакеті.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору