Ужгородка

Новини Закарпаття

Шуфрич: Хочу подивитися в морду Степанова, коли “Супутник-V” будуть використовувати в Німеччині

Народний депутат від “ОПЗЖ” Нестор Шуфрич в прямому ефірі на телеканалі НАШ заявив, що незабаром російська вакцина “Супутник-V” може з’явитися в Німеччині. У той же час, українська влада відмовляється від подібної думки.

Нардеп відмітив, що планує вакцинуватися “Супутником-V” в Угорщині.

“Що мала забезпечити держава? Ось вам три-чотири вакцини. Виберіть яку ви хочете. Обов’язково безкоштовна має бути ця, а всі інші купіть собі.  Pfizer і Moderna – це революційна вакцина, яка діє на рівні РНК, китайська вакцина і “Супутник-V” діють за принципом звичного нам щеплення. Я чекаю легалізацію “Супутнику- V” в Україні, можливо поїду в Угорщину і провакцинуюся, коли це буде можливо з точки зору комерційних”, – зазначив він.

За його словами, Німеччина планує закупити російську вакцину також.

“Більш європейської країни, ніж Німеччина важко знайти. Вони сьогодні почали сертифікацію “Супутнику- V”. Хочу ще раз подивитися в морду того ж Степанова, якщо в Німеччині почнуть використовувати “Супутник- V”, – сказав Шуфрич.

Як повідомляв НАШ раніше, політолог Валентин Гайдай і депутат від “Слуги народу” Павло Фролов посперечалися в прямому ефірі через реінтеграцію Донбасу.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору