Ужгородка

Новини Закарпаття

Володимир Зеленський так і не став державником, – психіатр Сова

Президент України Володимир Зеленський за час своєї каденції так і не став державником, тому що в нього немає профільної освіти та навичок роботи в політичній сфері.

Таку думку висловив психіатр, нарколог Владислав Сова в НАШому ефірі.

“Чи став він державником – точно ні, на жаль. Тому що для того, щоб стати державником, людина повинна проходити певні Інституції, отримувати певну освіту, навички роботи в тих чи інших державних стриктурах, розуміти особливості цих структур, тоді, власне, стають державниками”, – зазначив він.

За словами психіатра, Зеленський ніколи не стане державником у тій мірі, якою би стала людина, яка пропрацювала кілька років не посаді міністра або прем’єр-міністра.

“На мою думку, нерозумно очікувати від Зеленського державної поведінки, вибудовування фраз у формуванні навколо себе пулу. На жаль, команда (Зеленського – ред.) не те, що залишає бажати кращого, а вона просто… не будемо давати негативні коментарі”, – підкреслив він.

Як НАШ повідомляв раніше, політолог Андрій Золотарьов вважає, що навколо президента Володимира Зеленського сформувалася група людей, які визначають, що повинен чути.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору