Ужгородка

Новини Закарпаття

Вакцинація від Covid-19 почнеться вже в лютому, – Зеленський

Президент Володимир Зеленський привітав українців із закінченням локдауну і повідомив, що вакцинація населення України почнеться в лютому 2021 року.

Про це глава держави розповів у відеозверненні, опублікованому на його сторінці в Telegram.

За словами президента, спалаху інфекції не трапилося, а видужали в цей період було більше, ніж хворих. Водночас Зеленський закликав українців берегти себе і своїх близьких.

“На відміну від багатьох європейських країн, після зимових свят у нас не сталося спалаху інфекції. І це найголовніше. Більше того, за час локдауну одужавших було більше, ніж захворілих. Крім цього, ми ввели 14 тисяч додаткових ліжок. Загалом їх сьогодні майже 70 тисяч. 70% з них – вільні”, – поінформував голова держави. 

Також Володимир Зеленський зазначив, що вже у лютому в країні розпочнеться вакцинація від коронавірусної хвороби Covid-19. 

“Вже в лютому почнеться вакцинація. Ми очікуємо, що незабаром в Україну надійде один мільйон доз вакцини від провідної міжнародної компанії”, – наголосив Президент. 

Як НАШ повідомляв раніше, голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що має намір вакцинуватися від коронавірусу власним коштом.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору