Ужгородка

Новини Закарпаття

Зеленський у черговий раз збрехав, що він не піде на другий президентський термін, – Лерос

Президент України Володимир Зеленський в черговий раз збрехав, що він не піде на другий президентський термін.

Таку думку в НАШому ефірі висловив нардеп Гео Лерос. Відповідно до джерел політика, нинішній голова держави все ж таки буде вдруге йти в президенти, незважаючи на те, що раніше говорив тільки за один термін.

“Щодо того, хто мені сказав. Ну, це було б некоректно з огляду на те, що час від часу я отримую якусь інсайдерську інформацію від людини, яка знаходиться в оточенні Володимира Олександровича. Зверніть увагу, що раз через раз новини Подоляк зливає різним інформаційним агентствам, інший заступник іншим зливає”, – розповів політик.

За його словами, у нього немає ніякої боротьби ні з Зеленським, ні з Єрмаком.

“Немає якоїсь окремої боротьби з Зеленським, Єрмаком або ще з кимось. Є просто систематична комплексна боротьба проти їх позиції деструктивноъ. Те, що я публікував, в черговий раз показує, що Президент збрехав, що він йде на один термін. Я довіряю своєму джерелу, який не один раз надавав мені інформацію, яка відповідала дійсності”, – сказав Лерос.

Як НАШ повідомляв раніше, політтехнолог Дмитро Раїм заявив, що Президента Володимира Зеленського оточують радники побіжного президента Віктора Януковича і третього глави держави Віктора Ющенка.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору