Ужгородка

Новини Закарпаття

Це можливо: голова ВР про повторне голосування за Вітренка, як за міністра енергетики

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відреагував на ситуацію, яка склалася з Юрієм Вітренком та натякнув, що голосування на законодавчому рівні за нього, як за міністра енергетики, може відбутися втретє.

Про це він повідомив під час брифінгу 1 лютого.

“Там інша ситуація, якщо навіть місяць в.о., то там практично повністю обмежені повноваження. Тобто це прив’язується до перших 30 днів, коли відкрилася вакансія, коли перестав бути офіційно міністр на посаді і це дійсно є проблематичним моментом. Тому що обмежуються можливості виконуючого обов’язки міністра треба буде проговорювати, шукати деякі компроміси щодо внесення кандидатури на посаді того чи іншого міністра, процедура та сама. Фракція вносить подання прем’єром, прем’єр вносить у Верховну Раду, Рада передає комітету, комітет передає в зал”, – відмітив Разумков.

На питання, чи може відбутися голосування втретє на цьому тижні, голова ВР відповів, що на законодавчому рівні це можливо.

Як повідомляв НАШ раніше, голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що виносити питання Донбасу і Криму на всеукраїнський референдум не варто.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору