Ужгородка

Новини Закарпаття

Поки нинішня влада не почне діяти в Україні буде домінувати корупція, – Шуфрич

В Україні буде домінувати корупція, грабіж і розкрадання того, що залишилось, поки нинішня влада не почне діяти. Якщо ми сьогодні не боремось і не стимулюємо мир, то це означає, що ніякий інвестор сюди не прийде.

Таку думку висловив з трибуни ВРУ нардеп від партії “ОПЗЖ” Нестор Шуфрич.

“Проект постанови важливий для нашої роботи, але в мене те саме враження, як мінімум за останній рік. За кількістю ніби все гаразд, красиво все написано. А от за якістю є питання. Чому питання тарифів ми не хочемо розглядати? Чому сьогодні субсидії у 2 рази зменшились за останні 2 роки присутності пана Зеленського при владі, а вартість комунальних послуг підіймається  з катастрофічною швидкістю? Ну ніби є закони про наші території в окремих регіонах Донецької і Луганської області, але серед них немає жодного закону який передбачений Мінськими угодами. А це означає, що немає жодного бажання і наміру щодо вирішення питання конфлікту і відновлення миру в нашій країні. А якщо немає миру, то це ризик життя громадян. Головним надбанням для кожного з нас має бути життя людей. Якщо ми сьогодні не боремось і не стимулюємо мир, то це означає, що ніякий інвестор сюди не прийде”, – заявив Шуфрич.

Водночас зазначивши, що в Україні домінує корупція, грабіж і розкрадання того, що залишилось в нашій державі.

“Виходячи з нашого календарного плану і намірів, як людям жити краще і в мирі, якщо ви його слуги, а не господарі”.

Як повідомляв НАШ раніше, народний депутат від “ОПЗЖ” Нестор Шуфрич здивований низькому рейтингу президента Володимира Зеленського та запевняє, що скоро партії “Слуга народу” вже не існуватиме.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору