Ужгородка

Новини Закарпаття

Корнієнко про долю Дубінського: Сподіваюся, закриють не всі його банківські картки і Telegram-канал

Народному депутатові Олександру Дубінському мають зберегти мінімальний рівень доступу до життя, а саме не закривати Telegram-канал, щоб він міг інформувати своїх читачів.

Свою позицію щодо Олександра Дубінського у прямому ефірі телеканалу НАШ висловив народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко.

“Хочеться побажати, щоб дійсно якийсь мінімальний рівень доступу до життя в нього зберігався. Банківські картки, щоб не всі йому позакривали, залишили Telegram-канал, людина має ж бути в контакті з нами, інформувати своїх читачів, якими теж є ми. Хоча, мабуть, треба уже відписуватись частково від Telegram-каналів, ми знаємо, що вчора відбулося, але отака в нас зараз позиція щодо пана Дубінського. Я особисто “ЗА” виключення голосував”, – відмітив Корнієнко.

Також він додав, що вся партія або з’їзд не може виключити одну людину з посади голови Київської області організації партії “Слуга народу”.

“В партії є певна структура – це Київська обласна організація, вона має визначитись, щодо цього приводу. У керівних органів партії є вища рада партії вона може ініціювати цю конференцію або певну пропозицію до обласної організації, де будуть найближчим часом розглядати всі юридичні варіанти, спираючись на думку обласного осередку. Поки що виглядає так, що обласний осередок підтримує свого лідера – Олександра Дубінського”.

На питання чи запросять до коаліції партію “Батьківщина” Корнієнко відповів, що це не так просто, насамперед потрібно визначитись як вони будуть співпрацювати і узгодити розбіжності у деяких питаннях.

Як повідомляв НАШ раніше, народний депутат України від фракції “Слуга народу” Юрій Камельчук заявив, що коаліція монобільшості з “Батьківщиною” є неможливою.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору