Ужгородка

Новини Закарпаття

Ви втопили Україну в крові: Кравченко і Доній влаштували перепалку у прямому ефірі

В ефірі телеканалу НАШ відбулася емоційна перепалка між депутатом України VI-VII скликань Олесем Донієм та головою Національної медичної Палати України Сергієм Кравченком.

“Я хотів би заперечити абсолютно не правдивій інформації щодо Криму. Сергій Кравченко був у Криму під час псевдореферендуму і сказав, що кримчани були за Росію, проти української мови і так далі. А я теж був у цей час у Севастополі. Я був єдиним українським депутатом, який наважився поїхати туди. І я бачив інше. Я був на мітингах, на одному з них виступав, де українські громадяни – мешканці Сімферополя і Севастополя – були проти псевдореферендуму. Я бачив там не ввічливих людей, так званих “козачків з Кубані”, які стояли в пікетах на в’їзді до Севастополя, я бачив, можливо ваших друзів по воєнних академіях – “зелених чоловічків”. Не українські громадяни, не кримчани у військовій формі, які оточили воєнні бази”, – заявив Доній.

Кравченко наголосив, що він на відміну від Донія є випускником української військово- медичної академії і запитав де результати поїздок екс-депутата.

“Ви стверджуєте, що всі кримчани проти України”, – сказав депутат минулого скликання.

“Я виступаю проти вас, таких як ви, які втопили цю країну в крові”, – відповів Кравченко.

Як повідомляв НАШ раніше, голова національної медичної палати Сергій Кравченко заявив, що російську вакцину від коронавірусу “Супутник V” в Україні зареєструють весною.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору