Ужгородка

Новини Закарпаття

У 2020 році німецькі виробники сільгосптехніки збільшили продажі до 9 млрд євро

Причиною активізації продажів техніки стало значне підвищенні цін на зерно. Очікується, що у 2021 році продажі зростуть на 5%

Виробники сільськогосподарської техніки та тракторів у Німеччині у 2020 році встановили новий рекорд продажів – продажі склали рекордні 9 млрд євро. Основною причиною хороших показників сільськогосподарського машинобудування в Німеччині стало різке підвищення цін на пшеницю і фуражне зерно. Ціни підскочили з липня і тепер досягли десятирічного максимуму. Про це повідомляє Agrarheute.

Крім того, у ЄС наразі доступні цільові державні інвестиційні програми для сприяння екологічно чистим виробничих процесам в сільському господарстві, що також підвищує купівельній настрої фермерів і підрядників. В тренді інтелектуальні технологічні рішення, які значно скорочують використання дизельного палива, добрив і хімікатів для захисту рослин при одночасному підвищенні врожайності.

Читайте: ДПС масово анулює аграріям ліцензії на зберігання пального

Таким чином, протягом минулого року продажі нових тракторів зросли на 11%, що також пов’язано з розвитком додаткових виробничих потужностей в Німеччині. А виробники техніки для добрив продемонстрували збільшення у 6%.

Як зазначено у повідомленні, німецьке сільськогосподарське машинобудування безперервно перебуває «в плюсі» з 2017 року. За прогнозом Спілка машинобудівників Німеччини (VDMA) тренд збережеться і у поточному 2021 році очікується подальше зростання ринку, що дозволить збільшити продажі ще на 5% у порівнянні з минулим роком.

Нагадаємо, раніше Landlord повідомляв про те, що Kernel отримав дозвіл придбати аграрні активи Віталія Хомутинніка.

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору