Ужгородка

Новини Закарпаття

Якщо вакцинації не буде до кінця лютого, розглядатиметься відставка не тільки Степанова, а й Ляшка, – Верещук

Якщо до кінця лютого не розпочнеться COVID-вакцинація, у Верховній Раді буде розглядатися питання відставки не тільки міністра охорони здоров’я Максима Степанова, а й головного санітарного лікаря Віктора Ляшка, який також причетний до постачання вакцини.

Про це у прямому ефірі телеканалу НАШ заявила народний депутат від фракції “Слуга народу” Ірина Верещук.

Нардеп зазначила, що завтра, 19 лютого, Максим Степанов буде доповідати з трибуни парламенту та пояснювати, що сталось, і чому вакцинація не розпочалася до 15 лютого, як було обіцяно.

“Але попри всі дати, які названі за останні дні у нас є дедлайн – це кінець лютого. Якщо до кінця місяця не розпочинається вакцинація, ми будемо ставити питання щодо відставки такого міністра і людей, які відповідальні – це Віктор Ляшко – головний санлікар, який теж мав би бути відповідальний за це. Отже, я чекаю особисто до кінця лютого. Я розумію, що є форс-мажор, логістичні проблеми, але кінець лютого, це та червона лінія, той вододіл, який ми поставили Степанову і команді”, – зазначила Верещук.

Як повідомляв НАШ раніше, міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що в Україну постачання вакцин проти COVID-19 очікується 16-17 лютого.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору