Ужгородка

Новини Закарпаття

Реалізація “Великого будівництва” зберегла майже 190 тисяч робочих місць, – Зеленський

Реалізація програми “Велике будівництво” допомогла зберегти в Україні майже 190 тисяч робочих місць під час обмежувальних заходів, пов’язаних з протидією пандемії COVID-19.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час інтерв’ю українським телеканалам у межах Всеукраїнського форуму “Україна 30. Інфраструктура”.

Голова держави зазначив, що програма “Велике будівництво” стосується не лише спорудження об’єктів інфраструктури. Завдяки їй роботою було забезпечено велику кількість фахівців із суміжних галузей і професій, зокрема в період коронакризи, коли навіть у європейських країнах скорочувалися робочі місця, і зростало безробіття.

“Ми ці програми порахували – якщо ми їх повністю зупинимо, ми втратимо близько 190 тисяч робочих місць плюс до того, що вже втрачало суспільство”, – сказав Зеленський.

Також Зеленський наголосив, що на фінансування робіт у межах програми “Велике будівництво” спрямовувалися кошти, отримані Україною від російського Газпрому за результатами Стокгольмського арбітражу.

Як НАШ повідомляв раніше, президент Володимир Зеленський заявив, що у цьому році почнуть будувати Київську обхідну дорогу.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору