Ужгородка

Новини Закарпаття

Камельчук про довибори в Раду в Івано-Франківській області: Голова окружної комісії просто втік

Двадцять депутатів від фракції “Слуга народу” вирушили до Івано-Франківської області, щоб проконтролювати процес підрахунку голосів на проміжних виборах до Верховної Ради.

В ефірі телеканалу НАШ нардеп Юрій Камельчук розповів подробиці поїздки.

“Голова окружної комісії просто втік. Він повідомив, що йому треба сходити до готелю, щоб поміряти температуру, та просто втік. Ми заходили в саме приміщення окружної комісії, спілкувалися з членами комісії. Люди, чесно та по-людськи, з якими ми спілкувалися, вони просто вже втомилися. Ми готові завершити процедуру, але не всі протоколи були прийняті, приблизно 31 ДВК не подало свої протоколи, на 13 призначено перерахунок”, – наголосив нардеп.

Зокрема, політик пояснив, заради чого він зі своїми колегами прибув до Івано-Франківщини.

“Я не бачу прихильників Кошулинського, принаймні вони себе не показують, не озвучують. Можливо, його прихильники є, його представники точно є в ЗМІ. Наша задача проста – парламентський контроль, щоб весь процес відбувався прозоро. Щоб під час того, як буде відбуватися перерахунок, не змінились цифри від реальності. І щоб були прийняті всі протоколи від тих ДВК, які не були прийняті”, – підкреслив він.

Як НАШ повідомляв раніше, юрист Олена Лукаш вважає, що нинішня влада мріє про другий тур на президентських виборах, де будуть Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору