Ужгородка

Новини Закарпаття

Кандидат в нардепи Шевченко про вибори: “Слугам народу” потрібна не перемога, а фальсифікація

Більшість членів окружної виборчої комісії Івано-Франківської області (округ №87) зрозуміли, що кандидатам від “Слуги народу” потрібна не перемога, а фальсифікація.

Таку думку в ефірі телеканалу НАШ висловив кандидат у нардепи Олександр Шевченко. 

“Я з неділі на понеділок приїхав вночі, щоб подивитися, як відбувається ситуація. Бо була в мене інформація, що дільниці, де я лідирував, всі віддають на перерахунок без серйозних підстав. А де лідирував мій опонент Вірастюк, то все приймали”, – розповів Шевченко.

За його словами, така тенденція зберігалася першу добу.

“Коли я був наступного дня з 11-12 години, я знову побачив таку ж саму тенденцію. Я думав, щось зміниться. Я закликав, це все є в прямих ефірах, стрімах та ефірах “Опори”, що там ніякого тиску не було. Я просто закликав не застосовувати подвійні стандарти. Такої ситуації, напевно, вдалося досягнути під кінець дня, коли більшість членів ОВК зрозуміли, що “слугам народу” потрібна не перемога, а фальсифікація”, – підкреслив він.

Як НАШ повідомляв раніше, представник партії “За майбутнє” Олександр Шевченко звернувся до президента України Володимира Зеленського через значну затримку голосів на проміжних виборах до Верховної Ради у виборчому окрузі №87 (Івано-Франківська область).

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору