Ужгородка

Новини Закарпаття

У Хмельницькій області з 7 квітня вводять обмеження “червоної” зони карантину

У Хмельницькій області за  рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 7 квітня вводять обмеження, визначені для “червоної” зони карантину.

Про це повідомляє пресслужба Хмельницької ОДА.

З 7 квітня у Хмельницькій області будуть діяти наступні обмеження – заборона на роботу закладів харчування (крім доставки і замовлень на винос), ТРЦ, магазинів і ринків, банків, операторів поштового зв’язку, техобслуговування і ремонту транспортних засобів, ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, перукарень та салонів краси за попереднім записом.

Також буде заборонено виконання робіт зі збирання та заготівлі відходів, здійснення діяльності з надання телекомунікаційних послуг (прийом відвідувачів здійснюється за попереднім записом), прийом відвідувачів закладів культури та проведення масових культурних заходів, крім роботи автоконцертів, автокінотеатрів та історико-культурних заповідників

При цьому кіно – і відеозйомку можна за умови обмеження доступу до місця зйомки сторонніх осіб і використання персоналом масок.

Також в області буде заборонена робота спортзалів, фітнес-центрів, басейнів, проведення всіх масових заходів, діяльність непродовольчих ринків.

Крім того, ресторанам у готелях буде заборонено працювати з 23:00 до 6:00, однак буде дозволено надання послуг з харчування у готельному номері за замовленням клієнтів.

Також учні 5-11 класів будуть навчатися дистанційно, в той час, як учням 1-4 класом дозволено відвідувати школу. Також працюватимуть садки.

Як повідомляв НАШ раніше, провідний інфекціоніст Міністерства охорони здоров’я Ольга Голубовська заявила, що так важко, як зараз ще не було за час пандемії, величезна кількість хворих, а ресурс обмежений.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору