Ужгородка

Новини Закарпаття

Камельчук: Україна готова до будь-якого сценарію на Донбасі

Україна готова до будь-якого сценарію щодо подій на Донбасі та готова дати гідну відсіч. 

Про це в ефірі телеканалу НАШ заявив народний депутат від “Слуги народу” Юрій Камельчук. 

“Почнемо з того, що робить президент та військові сили. Насамперед це співпраця з силами НАТО, це закріплення та посилення співпраці з Великобританією та Туреччиною. Ми говоримо і про конкретну військові допомогу та про майбутній план приєднання до НАТО. Це і приведення стандартів військових наших формувань до стандартів НАТО, і навчання, які відбуваються на регулярній основі. Все це говорить про те, що влада робить все можливе для підтримки війська в бойовій готовності до будь-якого розвитку ситуації”, – наголосив політик. 

Камельчук наголосив, що парламент забезпечує законодавчу підтримку всіх необхідних ініціатив, якщо мова йде про міждержавні угоди. 

“Я впевнений, що Україна готова однозначно (до будь-якого розвитку подій на Донбасі – ред.). Вона набагато міцніша. Українці зрозуміли, що ми можемо дати відсіч, попри всі бульбашки, розвіяні Росією відносно своєї сили”, – підкреслив нардеп. 

Як НАШ повідомляв раніше,  адвокат Євген Лосовський вважає, що якщо українська влада дійсно хоче вирішити конфлікт на Донбасі, потрібно бути готовим, що рейтинги знизяться і вдруге президентом не стати.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору