Ужгородка

Новини Закарпаття

Співак про продаж українського серіалу ростелеканалу: Це історія про хороші гроші, але поганий запах

Історія з показом українського серіалу “Папік-2”, який знімала студія “Квартал 95”, на російському телебаченні – про хороші гроші, але це все має “поганий запах”.

Таку думку в ефірі телеканалу НАШ висловив Дмитро Співак.

“Це просто бізнес, нічого особистого. Не важливо, чи вийшов Володимир Олександрович звідти (з “Квартал 95″ – ред.). Справа в моральному аспекті. Справа в політичному і державному аспекті. Українська влада повинна визначитися: або хрестик знімати, або труси одягати. Або ми воюємо, або ми торгуємо”, – сказав Співак.

Також він зазначив, що йому зовсім не цікаво, як показ оформили юридично, адже це все має “поганий запах”.

“Для мене особисто фабрика в Липецьку тоді і серіал “Папік-2” від “Квартал 95″ зараз – це абсолютно однаково з політичної точки зору. Не можна з людьми, які платять податки, розмовляти як з ідіотами. Мене не цікавить, як вони це юридично оформили. Ця історія має поганий запах, але хороші гроші. Це бізнес”, – підсумував він.

Зазначимо, що один із російських телеканалів анонсував старт другого сезону серіалу “Папік”, який знімає українська студія “Квартал 95”.

Як НАШ повідомляв раніше, заступник головного редактора Страна.ua Світлана Крюкова розповіла історію про те, як у 2014 році вона приїхала до Липецька і поспілкувалася з місцевими жителями про роботу на фабриці “Рошен”.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору