Ужгородка

Новини Закарпаття

Українська армія не зможе протистояти армії Росії, – політичний оглядач

Українська армія не має тої міцності та сили, щоб протистояти армії Російської Федерації.

Про це заявила у прямому ефірі телеканалу НАШ політичний оглядач Тетяна Кириченко.

“Ми чітко розуміємо, що українська армія не має тої міцності і сили, щоб протистояти російській армії. Україна сам на сам Росії протистояти не може і нам нічого протиставити Росії. Народ розуміє і знає, що відбувається і не потрібно виставляти українській народ в українську армію”, – заявила Кириченко.

Також вона додала, що поки в Україні є проблемна територія – анексований Крим і військовий конфлікт на Донбасі, в НАТО нас ніхто не прийме.

“Що останнім часом відбувається? Росія стягує війська і Україна теж. Україна замість того, щоб говорити про мир, або демонструвати жителям Донецької і Луганської області, що ми хочемо їх бачити вдома, бо вони наш народ і нам потрібні, то ми приймаємо військову доктрину, говоримо про те, що йдемо в НАТО, хоча ми всі розуміємо, що нас там ніхто не чекає. Поки у нас є анексований Крим і конфлікт на Донбасі нас в НАТО ніхто не чекає”,- зазначила вона.

Як повідомляв НАШ раніше, політичний оглядач Тетяна Кириченко заявила, що Україна на першому місці в Європі по смертності від коронавірусу.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору