Ужгородка

Новини Закарпаття

Таке відчуття, що Україна досі перебуває в стані “перебудови”,  – Семиноженко

Україна ще й досі з 1985 року перебуває у стані “перебудови”, але, щоб змінити країну потрібно поставити цілі і чітко прописати траєкторію руху до них.

Таку думку у прямому ефірі телеканалу НАШ висловив академік НАН України, віце-прем’єр-міністр України (1999, 2001-2002,2010) Володимир Семиноженко.

“У мене таке відчуття, коли мені було 35 років почалася “перебудова” у 1985 році і у мене досі стан, що ми постійно знаходимося в перебудові. Перебудова в першу чергу – це процес заміняє цілі. Коли поставлена задача, що ми хочемо зробити: більш ефективну країну, більш боєздатну, вищий рівень соціального забезпечення громадян, тоді потрібно промальовувати траєкторію цього руху. Це питання було ще тоді і залишається зараз”, – заявив Семиноженко.

Також він додав, що проблема виборів – це втрата системи управління в країні, що є однією з характерних рис періоду  “перебудови”.  

Як повідомляв НАШ раніше,  екс-нардеп Надія Савченко заявила, що період “руїни” нас чекає після правління президента Володимира Зеленського.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору