Ужгородка

Новини Закарпаття

Україна планує вийти ще з однієї угоди в межах СНД, – Кабмін

Кабінет міністрів України сьогодні на засіданні ухвалив проект закону “Пpo вихід з Угоди про створення Міждержавного резерву біопрепаратів і інших засобів захисту тварин у державах – учасницях Співдружності Незалежних Держав”.

Про це представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан повідомив у Facebook.

Зазначається, що законопроектом пропонується вийти Україні з даної угоди, яка була укладена 12 березня 1993-го року.

“На сьогодні зберігання Міждержавного резерву біопрепаратів і інших засобів захисту тварин у державах – учасницях СНД розташовано на території держави-агресора Російської Федерації. Номенклатура препаратів, які включені до резерву, в основному орієнтована на захворювання, які мають місце на території РФ. Враховуючи, що за останні роки у світі з’явилася велика кількість інших інфекційних хвороб тварин, номенклатура препаратів вищезгаданого резерву не може задовольнити сучасні потреби”, – повідомив Мокан.

Також він додав, що протягом останніх 10 років Україна не використовувала біопрепарати та інші засоби захисту тварин з резерву.

Як повідомляв НАШ раніше, затриманого на хабарі брата голови Окружного адміністративного суду Павла Вовка – адвоката Юрія Зонтова арештували з правом застави у 35 млн гривень.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору