Ужгородка

Новини Закарпаття

У ПАРЄ затвердили доповідь і резолюцію по Навальному

У ПАРЄ затвердили доповідь і резолюцію щодо російського опозиціонера Олексія Навального, якого відправили у колонію загального режиму на 3,5 роки.

Про це повідомив народний депутата від «Європейської солідарност2, член української делегації Олексій Гончаренко у Telegram.

У резолюції йдеться про те, що стосовно політика було ймовірне отруєння, до якого причетна влада Росії, а не “серйозна хвороба”.

Документ прийняли з його правкою про те, що до отруєння Навального може бути причетна влада Росії, а не “серйозна хвороба”.

За словами депутата, під час засідання він нагадав, що, коли вчора Путін виступав перед Федеральними Зборами Росії, тисячі людей вийшли на вулиці російських міст.

“Ми побачили дві Росії: одна Росія Путіна і його оточення. І Інша Росія – вільного демократичного суспільства. Одна Росія, як справжні Табаки підвивали кожному слову потьмянілого геополітичного Шерхана, а інша Росія вила від болю, коли їх бив ОМОН. Одна Росія – це війна проти України, Грузії, Молдови, теракт в Чехії, отруєння в Британії. Інша Росія – Це Рязанов, Шевчук, Улицька, Акунін, Гребенщиков, які вимагають зупинити війну з Україною”, – написав Гончаренко.

Як повідомляв НАШ раніше, Арахамія придумав покарання Тищенку за вечірку під час локдауну.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору