Ужгородка

Новини Закарпаття

Політоглядач Кириченко про вечірку Тищенка: Єдиний вихід – позбавити його мандата

Народного депутата від “Слуги народу” Миколу Тищенка мають позбавити депутатського мандату за скандальну вечірку, яку він напередодні влаштував для своєї дружини. 

Таку думку в ефірі телеканалу НАШ висловила політичний оглядач Тетяна Кириченко. 

“Виглядає як театр абсурду, коли керівник партії говорить, що він не має сталого телефонного зв’язку з одним із топ функціонерів фракції та партії. Думаю, просто намагалися зліпити картинку, яку би люди проковтнули. Ці всі виправдання абсолютно нікому не потрібні”, – наголосила політичний оглядач. 

За її словами, у цій ситуації єдиний правильний вихід – забрати у Тищенка мандат. 

“Єдиним правильним вчинком у цій ситуації буде забрати у Тищенка мандат та попрощатися з ним. Хоча б раз і показово. “Слуги” не хочуть позбавлятися таких скандальних мажоритарників, які садять рейтинг президента, тому що вони розуміють, що якщо будуть проведені довибори на мажоритарному окрузі Тищенка, то “слуги”, якщо їм буде протиставлений нормальний кандидат, людям під брендом “зелених” точно вже не пройти. Ми всі слідкуємо, що відбувається”, – додала вона. 

Нагадаємо, що нардеп Микола Тищенко під час локдауну в Києві влаштував вечірку на честь дня народження своєї дружини. Вечірку відгуляли в ресторані, який розташований в готелі Fairmont на Подолі.

Як НАШ повідомляв раніше, нардеп Микола Тищенко, який влаштував у розпал карантину скандальну вечірку в готелі на честь дня народження дружини, заявив, що “святкування чого-небудь в готельних номерах готелів не заборонено”.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору