Ужгородка

Новини Закарпаття

Бережна про проспект Бандери: Місцева влада наплювала на жителів

Судова влада в Києві керується праворадикалами і екстремістами, а місцевій владі наплювати на думку територіальної громади.

Про це заявила в прямому ефірі телеканалу НАШ директор інституту правової політики та соціального захисту ім. Ірини Бережної Олена Бережна.

“Ми в черговий раз впевнились, що, на жаль, судова влада у нас керується праворадикалами, екстремістами. Це вже не перший раз, коли апеляційний суд скасовує рішення суду першої інстанції окружного адмінсуду Києва про перейменування і проспекту Ватутіна, і Московського, яке було виграно нашим інститутом правової політики  соціального захисту імені І. Бережної, цей позов був поданий ще моєю дочкою Іриною Бережною у 2016 році”, – розповіла вона.

Також вона додала, що місцева влада плює на думку територіальної громади міста Києва.

Нагадаємо, що шостий апеляційний адміністративний суд визнав законним перейменування Московського проспекту на проспект Степана Бандери та ще чотирьох вулиць в Києві.

Як повідомляв НАШ раніше, Путін запросив Зеленського в Москву на зустріч “у будь-який час”, відкинувши пропозицію зустрітися на Донбасі.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору