Ужгородка

Новини Закарпаття

Маломуж: Наразі Зеленському їхати до Москви – передчасно

Президенту України Володимиру Зеленському їхати на зустріч з російським президентом Володимиром Путіним до Москви ще передчасно, потрібно знайти нейтральний майданчик для таких переговорів.

Таку думку у прямому ефірі телеканалу НАШ висловив генерал армії України, екс-керівник Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж.

“На сьогодні, я думаю, що їхати до Москви – передчасно. Тому що Путін вже об’явив порядок денний, він сказав, що про Донбас ми не говоримо, Пєсков сказав, що про Крим розмови не буде. Чітко визначив, що Україна, і попередня влада і нинішня влада, винна в тому, що ми підірвали російсько-українські відносини: економічні, екологічні, ментальні, інформаційні, культурні, тобто у всіх сферах. Спочатку висловили нам звинувачення і виставили порядок денний, який вигідний РФ”, – зазначив Маломуж.

Також він додав, що для переговорів з Володимиром Путіном потрібно ретельно готуватися, знайти нейтральний майданчик і, можливо, залучити міжнародних партнерів.

Як повідомляв НАШ раніше, Росія запропонувала провести нормандську зустріч на Донбасі за участю представників так званих “Л/ДНР”.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору