Ужгородка

Новини Закарпаття

Мінагрополітики розпочинає процедури для повноцінного запуску

У штаті міністерства планується близько 200 фахівців, частина яких може повернутися до міністерства за процедурою переводу

Міністерство аграрної політики та продовольства України найближчим часом планує завершити всі процедури, які необхідні для старту повноцінної роботи якнайшвидше і розпочати набір персоналу. Про це повідомила прес-служба відомства з посиланням на міністра агрополітики Романа Лещенко.

Формування штату вимагає додаткового часу,  однак частина працівників може повернутися до мінагрополітики за процедурою переводу. Зростання кількості персоналу відбуватиметься поступово.

«Позитивне голосування за бюджет міністерства дає нам підстави розпочати фактичний запуск усіх процедур, необхідних для повноцінної роботи. Найперше, маємо розробити та погодити в міністерстві фінансів структуру, кошторис та штатний розпис. Очікуємо завершити всі процедури якнайшвидше і розпочати набір персоналу. Наразі йдеться орієнтовно про 200 фахівців»,  – зазначив Роман Лещенко.

Читайте: У I кварталі агровиробники отримали 86 млн грн компенсацій по кредитах

Минулого тижня, 15 квітня 2021 року, Верховна Рада ухвалила законопроект №5197-2, яким передбачений бюджет міністерства агарної політики та продовольства на поточний рік в розмірі 6,87 млрд грн. Зокрема, згідно з додатком до документу, на діяльність міністерства закладено фінансування 4,93 млрд грн, держгеокадастру – 1,52 млрд грн, а фінансування держрибагентства передбачено на рівні 422,3 млн грн. Однак, перед тим, як гроші потраплять на рахунки мінагрополитики, потрібно здійснити низку визначених законом кроків, про які і розповів міністр.

Нагадаємо, раніше Landlord повідомляв про те, що мінекономіки припинило розподіл коштів програм фінансування фермерів.

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору