Ужгородка

Новини Закарпаття

RAGT та Bayer почали спільну розробку інноваційних гібридів пшениці

Метою співробітництва є створення високопродуктивних гібридних сортів пшениці стійких до сучасних кліматичних умов

Компанії RAGT та Bayer уклали угоду про ексклюзивне співробітництво для розробки нових гібридних сортів пшениці, які будуть відповідати потребам фермерів у врожайності і стійкості до триваючих змін клімату. Про це повідомляє World Grain.

Гібридна пшениця, як йдеться у повідомленні, відкриває більші можливості у порівнянні з традиційними сортами, а поєднання досвіду селекції RAGT з напрацюваннями у сфері захисту посівів дозволить запропонувати фермерам нові рішення з підвищення врожайності і якості отриманого зерна.

«Такі інновації дозволять забезпечити потребу різних типів сільськогосподарського виробництва: поєднавши батьківські культури, кожна з яких вже має інноваційні характеристики, ми запропонуємо гібридні сорти пшениці, що вирішують головні проблеми, з якими фермери стикаються на кожному з своїх полів», – зазначив Лоран Геррейро (Laurent Guerreiro), генеральний директор RAGT Semences.

Крім того, як додав Лоран Геррейро, він вважає початок співробітництва з Bayer поворотним моментом для аграріїв, що займаються вирощуванням культури.

Читайте: Форвардні ціни на ріпак в Україні підскочили до $580 за тонну

«Наша угода з RAGT поклала початок ще одному захоплюючому співробітництву двох давніх партнерів с додатковими інноваціями та цифровими можливостями, необхідними для розкриття потенціалу агрономічної діяльності. Разом ми надамо виробникам в Європі передову систему вирощування пшениці. Це буде сприяти зміцненню самодостатньої європейської системи виробництва продуктів харчування та кормів», – у свою чергу наголосив Бруно Тремблей (Bruno Tremblay), регіональний керівник підрозділу Bayer CropScience по Європі, Близькому Сходу та Африці.

Нагадаємо, раніше Landlord повідомляв про те, що бразильська посуха підвищила ціни на кукурудзу в Україні до $260/т.

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору