Ужгородка

Новини Закарпаття

У Києві підліток жорстоко зарізав батьків і восьмирічного брата

У Києві шістнадцятилітнього підлітка затримала поліція за підозрою у скоєнні потрійного вбивства. Він завдав батькам та восьмирічному брату численних ножових поранень, від яких ті померли.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції міста.

26 квітня до правоохоронців звернулася жінка з повідомленням, що її син не виходить на зв’язок третю добу. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

На місці події правоохоронці поспілкувались із заявницею та сусідами, після чого прийняли рішення залучити працівників ДСНС для аварійного відкриття дверей.

На місці поліція виявила тіла трьох осіб.

“Усі троє – місцеві мешканці 1971, 1979 та 2012 років народження. Після проведення комплексу оперативно-пошукових заходів, ми встановили, що до скоєння тяжкого злочину причетний 16-річний старший син потерпілих. На розшук зловмисника по тривозі був піднятий увесь особовий склад Дарницького управління поліції. Підлітка затримали під час відпрацювання району у порядку статті 208 КПК. При собі він мав ніж, який було вилучено та направлено для проведення відповідної експертизи”, – йдеться в повідомленні.

Слідчі вияснили, що підліток через конфлікт з батьками спочатку аніс смертельні поранення батькові та мамі, а потім вбив свого молодшого брата. Після цього він декілька днів перебував у квартирі поруч з вбитими, а коли батьків почали розшукувати родичі, він втік.

Відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Найближчим часом хлопцю буде повідомлено про підозру та суд обере йому запобіжний захід. Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

Як повідомляв НАШ раніше, 26 квітня чотирьох одеситів знайшли мертвими у колодязі.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору