Ужгородка

Новини Закарпаття

Червоненко про події 2 травня в Одесі: Це був верх фашизму

Події, які відбулися 2 травня в Одесі – це верх фашизму, для одеситів це найбільший біль сьогодні.

Таку думку у прямому ефірі телеканалу НАШ висловив екс-міністр транспорту і зв’язку, народний депутат IV скликання Євген Червоненко.

“Я знаю, що жодна влада не варта ні каплі людської крові. Це не піар-слова, це правда. Поки країна і правосуддя не скажуть правду, то забудьте про Європу, про прямування вперед.  Їх штовхнули таке зробити. Одесити кажуть: як нас обманули, як до нас ставляться, як нам не розповіли правду про 2 травня. Я вважаю, що Херсон, Одеса і Миколаїв не пішли б в катакомби в партизанські загони. Найстрашніше, що всі ці Стерненки, недоумкуваті, рекетири, циніки, люди без минулого і люди без моралі теж би не пішли”, – заявив Червоненко.

Також він додав, що українська влада не хоче розмовляти з народом.

“Ми не легітимні, тому нас ніколи не візьмуть в НАТО, в ЄС. 2 травня, я навіть не можу сказати що це було, це був верх фашизму. Це для Одеси найбільший біль сьогодні. Я, мабуть, перший в країні говорю, що це фашизм, і російський слід там уже не причому. Ви не хочете розмовляти з людьми”, – сказав він.

Як повідомляв НАШ раніше, президент Польщі Анджей Дуда заявив, що дорожню карту для вступу України в НАТО обговорять на саміті в червні.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору