Ужгородка

Новини Закарпаття

На дитячих змаганнях з гольфу встановлено черговий рекорд

4 червня в ГК Козин відбувся другий етап змагань з гольфу серед дітей віком від 4-16 років. Це другий етап змагань, що проходять в рамках Дитячого гольф туру.

Вже другий рік поспіль, в рамках Junior and Kids Open Golf Tour, проходить декілька етапів змагань та фінал. Діти, відповідно до вікових категорій, змагаються на різних гольф полях в Україні та за кордоном. Цього разу турнір відбувся в ГК Козин, де на одному полі зібралися 70 дітей. Це рекордна кількість учасників Junior and Kids Open Golf Tour.

Дитячий тур створений Дитячо-юнацькою школою олімпійського резерву з гольфу задля того, щоб діти мали змогу не тільки тренуватися, а ще й практикувалися на змаганнях. Наразі у Всеукраїнській федерації гольфу акредитовано 312 дітей і це число постійно зростає.

Директор ДЮСШОР Альона Терещук зазначає: “Рік тому дитяча школа з гольфу святкувала своє відкриття, а сьогодні в нас вже більше трьохсот дітей грають в гольф. Нашою метою є залучення дітей до активного виду спорту. Сподіваємося, що у 2021 році в нас буде 600 маленьких гольфістів.”

На урочистому нагородженні дітей привітала Віце-президент Всеукраїнської федерації гольфу Марія Орлова. 

“Для України гольф – молодий вид спорту. Федерація розвиває багато напрямків, одним з яких є дитячий гольф. Адже ми віримо, що робота на перспективу згодом приносить набагато кращі результати. Бажаємо юним гольфістам натхнення та задоволення від кожного тренування та раунду гри. Попереду в кожного з вас ще багато перемог.” – говорить Марія Орлова. 

Нагородження відбулося по групам, відповідно до вікових категорій дітей. Усі отримали чудові подарунки на згадку, лідери серед учасників також отримали медалі.

Всеукраїнська федерація гольфу вдячна всім партнерам за підтримку Junior and Kids Open Golf Tour: CosmosGolf Ukraine, бренду стильного взуття INTERTOP, GolfMad Travel&Promotion, Peak Sport, Укрдрук, Corny та солодкому партнеру MONACO.

Нагадуємо, що наступний етап Дитячого гольф туру відбудеться 25 липня в ГК Едем, Львів. 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору