Ужгородка

Новини Закарпаття

Молчанов: У питанні водопостачання в Крим Україна повинна діяти як політично зріла нація

Медіа експерт, журналіст Юрій Молчанов в прямому ефірі на телеканалі НАШ заявив, що Україна повинна відновити водопостачання в Крим, якщо вважає кримчан “своїми людьми”.

“Останні сім років ми буквально використовуємо ці кліше: нація, рід, мудрість. Мені здається, ми ці слова угноїли на рівні сміття. Я задаю собі питання, що краще – коли кримчани будуть пити воду і знати, що цю воду буде давати їм Україна, не дивлячись на те, що буде відбуватися в майбутньому. Кримчани будуть знати, що вони п’ють воду, яку їм дарує Київ. Не дивлячись на образи та втрати”, – зазначив він.

За його словами, Україні у майбутньому знадобиться імідж зрілої політичної нації, яка заради того, щоб своїх громадян не кидати в екологічній катастрофи, вона йде на втрати в політичному плані.

“Це зрілість нас, як людей. Якщо ми вважаємо кримчан своїми людьми, щоб не відбувалося. Під час війни на водопій ходили ворожі сторони, і вони один одного не розстрілювали. Вода – це те, що виходить за рамки політики”, – додав Молчанов.

Як повідомляв НАШ раніше, у Харкові чоловік після сварки кинув гранату в компанію хлопців.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору