Ужгородка

Новини Закарпаття

Байден запевнив, що буде відстоювати суверенітет України на переговорах з Путіним, – нардеп Гришина

Президент США Джо Байден запевнив, що на переговорах з президентом Росії Володимиром Путіним буде відстоювати незалежність і суверенітет України. 

Про це в ефірі телеканалу НАШ розповіла народний депутат від “Слуги народу” Юлія Гришина.

“Байден приїхав до Європи. Внаслідок перемовин, які відбудуться з лідерами європейських країн, ми будемо бачити, яке майбутнє на декілька наступних років нас чекає у відносинах між Європою та Америкою. Принципово важливим для нашої країни є результати зустрічі Байдена з Путіним. Ми знаємо, що перед цією зустріччю у нас відбулася телефонна розмова між Зеленським та Байденом”, – сказал політик. 

Юлія Гришина наголосила, що телефонна розмова, яка відбулася між президентами США та України, “є для нашої країни дуже позитивним моментом, оскільки ми змогли проговорити важливі моменти перед зустріччю з Росією”.

“Для нас принципово важливою є підтримка Америки. Байден запевнив нас, що на цих переговорах він буде відстоювати нашу незалежність і суверенітет України. Він буде говорити з президентом Росії про те, що все-таки йому потрібно активізувати свою позицію в Нормандському форматі, в припиненні військової агресії і т.д”, – підкреслила народний депутат. 

Як НАШ повідомляв раніше, під час візиту президента України Володимира Зеленського в США планується підписати низку угод політико-безпекового блоку.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору