Ужгородка

Новини Закарпаття

Кулеба – валіза з соломою, а не дипломат, – Мураєв

Лідер партії “НАШІ” Євгеній Мураєв закликав президента Володимира Зеленського навести порядок в Міністерстві закордонних справ, дивлячись на динаміку відносин України з усіма країнами світу.

Про це Мураєв сказав в ефірі телеканалу НАШ.

“Коротко по Кулебі. Це не дипломат – це валіза з соломою. Не може дипломат, розуміючи, що він обличчя держави, і від його риторики залежать двосторонні відносини, нести таку ахінею і з неповагою ставиться до лідера держави, яка входить в “Нормандський формат” , яка є лідером Європейського союзу і має величезний авторитет у своїй країні”, – сказав Мураєв.

Також політик закликав Зеленського навести порядок в МЗС України, бо динаміка відносин України з усіма країнами світу зараз в негативному світлі.

“Я не здивуюся, якщо після візиту Зеленського в Німеччину, куди його запросила Меркель, Мельник ще пропрацює два тижні максимум. А може і швидше покине свій пост. Я б дуже хотів, щоб Зеленський все-таки навів порядок у МЗС. Якщо подивитися на динаміку наших відносин з усіма країнами світу, то ми побачимо її в негативному світлі”, – додав політик.

Як НАШ повідомляв раніше, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна і Туреччина повинні зробити останній і найважчий крок, щоб укласти Угоду про вільну торгівлю.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору