Ужгородка

Новини Закарпаття

Мураєв: Мені соромно за позицію Зеленського щодо Другої світової і Великої Вітчизняної, він пристосуванець

Лідер партії “НАШІ” Євгеній Мураєв в прямому ефірі НАШого телеканалу прокоментував слова президента України Володимира Зеленського щодо Другої світової війни.

“Я вважаю, що це слова і позиція малодушного пристосуванця, я іншого сказати просто не можу. Бажання подобатися західним партнерам, бажання підігрувати антигітлерівській коаліції – Британії та США, принижуючи роль власного народу, навіть який входив у склад СРСР, на мій погляд, це малодушність, це зрада. Чесно кажучи, мені соромно за подібну позицію”, – сказав Мураєв.

Також він додав, що за словами Володимира Зеленського люди, які захищали свою Батьківщину являються посібниками гітлерівської коаліції.

“Мені соромно за ті слова, які він сказав в Польщі, що Радянський Союз такий же окупант, тобто виходить всі наші батьки та діди, які звільнили світ від фашизму, такі ж посібники гітлерівської коаліції. Соромно”, – розповів він.

Як повідомляв НАШ раніше, Володимир Грановський заявив, що РФ сама актуалізувала тему НАТО перед зустріччю з Путіним, але ця небезпека є фейковою.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору