Ужгородка

Новини Закарпаття

Членство України в НАТО не гарантує нам безпеку, – політолог

Стратегія національної безпеки і стратегія закінчення війни на Донбасі, яку президент України Володимир Зеленський пов’язав з НАТО, ніяк не пов’язані з цим процесом.

Таку думку висловила політолог Олена Дяченко в ефірі телеканалу НАШ.

“Думаю, логіка президента полягає в тому, щоб отримати якусь конкретику і від Європейського Союзу, і від НАТО, яке до сьогоднішнього дня перспектив членства нам не давали. Володимир Зеленський хоче фіналізувати ці переговори. Але в цьому випадку він повинен бути готовий і до негативної відповіді. До того, що в перспективі найближчих 500 років і Північноатлантичний Альянс, і Євросоюз дадуть нам відповідь – немає. Тоді з цією відповіддю Володимир Зеленський повинен розуміти, що він буде робити”, – сказала політолог.

Крім цього, як зазначила Олена Дьяченко, членство в НАТО не гарантує отримання безпеки.

“Стратегія національної безпеки і стратегія закінчення війни на Донбасі, яку президент Зеленський пов’язав з НАТО, вони теж ніяк не пов’язані з цим процесом. Якщо ми говоримо про те, що тільки вступивши в НАТО ми закінчимо війну, то ми говоримо українському народові, що війна не закінчиться в перспективі найближчих декількох століть. Це не зовсім коректний посил”, – підкреслила вона.

  • За показниками телеперегляду за 25 тиждень 2021 року НАШ телеканал входить в ТОП-10 серед загальнонаціональних телеканалів України з такими показниками: Rat – 0,29%, Shr – 2,03% * (ЦА: 18+ (50К +). Аудиторія Києва, також активно дивиться НАШ. Серед всеукраїнських телеканалів, ми на 8 місці з такими даними: Rat – 0,45%, Shr – 3,27% * (ЦА: Київ 18+). * Зазначені в статті результати дослідження ТВ -аудиторія належать ІТК ; дослідник – Nielsen, моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 25 тиждень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору