Ужгородка

Новини Закарпаття

Теліженко: Зустріч Зеленського з Меркель буде провальною, оскільки наш президент туди їде ні з чим

Зустріч президента України Володимира Зеленського та канцлера Німеччини Ангели Меркель буде провальною, тому що українській стороні немає що запропонувати.

Таку думку висловив у прямому ефірі телеканалу НАШ політичний експерт Андрій Теліженко.

“Сьогодні Зеленський, їдучи туди, мав би проговорити стратегію з німецькою стороною, що може запропонувати Україна на заміну, щоб Німеччина була зацікавлена у співпраці з українською стороною. Ми до цього все віддали за останні сім років, а останні два роки ми тим більше інтенсивно віддавали під зовнішній вплив нашу політику, економіку і державні підприємства. Щось запропонувати німецькій стороні в обмін на щось Україна мало що зможе, якщо не вигадає ще щось нового, щоб здати. Висновок того, що ця зустріч просто буде провальною, на жаль, для української сторони потрібно визнати, бо Зеленський туди їде ні з чим”, – сказав Теліженко.

  • За показниками телеперегляду за 25 тиждень 2021 року НАШ телеканал входить в ТОП-10 серед загальнонаціональних телеканалів України з такими показниками: Rat – 0,29%, Shr – 2,03% * (ЦА: 18+ (50К +). Аудиторія Києва, також активно дивиться НАШ. Серед всеукраїнських телеканалів, ми на 8 місці з такими даними: Rat – 0,45%, Shr – 3,27% * (ЦА: Київ 18+). * Зазначені в статті результати дослідження ТВ -аудиторія належать ІТК ; дослідник – Nielsen, моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 25 тиждень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору