Ужгородка

Новини Закарпаття

Зараз завдання влади – послабити МВС, тому що вплив Авакова все одно залишиться, – генерал-майор СБУ

Генерал-майор Служби безпеки України Василій Вовк вважає, що зараз найголовніше завдання влади – послабити Міністерство внутрішніх справ, тому що вплив екс-голови МВС Арсена Авакова все одно залишається.

Таку думку він висловив в ефірі телеканалу НАШ. 

“Мені здається, буде завдання ослабити міністерство. Тому що ми розуміємо, що на міністерство залишається вплив Авакова, в тому числі і через Монастирського, який йому не чужа людина. А також і заступника міністра Геращенко, який не чужа людина і який, швидше за все, залишиться. Я вважаю, що такі домовленості були наперед”, – наголосив Вовк. 

Нагадаємо, що Верховна Рада у четвер, 15 липня, проголосувала за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.  На посаді міністра він пережив зміни кількох прем’єрів та працював при двох президентах – Петру Порошенкові та Володимиру Зеленському.

  • За показниками телеперегляду за 25 тиждень 2021 року НАШ телеканал входить в ТОП-10 серед загальнонаціональних телеканалів України з такими показниками: Rat – 0,29%, Shr – 2,03% * (ЦА: 18+ (50К +). Аудиторія Києва, також активно дивиться НАШ. Серед всеукраїнських телеканалів, ми на 8 місці з такими даними: Rat – 0,45%, Shr – 3,27% * (ЦА: Київ 18+). * Зазначені в статті результати дослідження ТВ -аудиторія належать ІТК ; дослідник – Nielsen, моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 25 тиждень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору