Ужгородка

Новини Закарпаття

Тандіт: Добре, що в СБУ не прикривають співробітників, що напали на прикордонників

Важливо, що в Службі безпеки України не прикривають співробітників, які напали на українських прикордонників.

Так висловився у прямому ефірі телеканалу НАШ громадський діяч, екс-радник голови СБУ Юрій Тандіт.

“Можу констатувати факт, що очевидно здійснений злочин співробітниками Служби безпеки України проти представників силової структури – прикордонників. Важливо зазначити те, що їх уже затримали і затримали теж представників СБУ – це дорогого коштує, великий знак для нас, що фактично не прикриваються злочинців всередині свого відомства”, – зазначив Тандіт.

Також він додав, що кордон має бути прозорий та влада має добре його контролювати.

“Другий момент – сам кордон завжди зваблює і кожен керівник відомства, який має відношення з структурами, які мають кордони, він приходячи до влади, робить все, щоб взяти під контроль кордон. Через кордон проходять не тільки люди, але й вантажі.  Для нас економічно важливо контролювати кордон, важливо, щоб кордон був прозорий і держава контролювала його”, – розповів він.

Нагадаємо, що в ніч на 18 липня троє невідомих напали на двох українських прикордонників. Сталося це на україно-російському кордоні у Сумській області. Вони завдали тілесних ушкоджень двом прикордонникам та забрали табельну зброю. Стан постраждалих на разі задовільний. Як повідомили у Держприкордон службі згодом нападники викинули зброю неподалік.

  • За показниками телеперегляду за 25 тиждень 2021 року НАШ телеканал входить в ТОП-10 серед загальнонаціональних телеканалів України з такими показниками: Rat – 0,29%, Shr – 2,03% * (ЦА: 18+ (50К +). Аудиторія Києва, також активно дивиться НАШ. Серед всеукраїнських телеканалів, ми на 8 місці з такими даними: Rat – 0,45%, Shr – 3,27% * (ЦА: Київ 18+). * Зазначені в статті результати дослідження ТВ -аудиторія належать ІТК ; дослідник – Nielsen, моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 25 тиждень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору