Ужгородка

Новини Закарпаття

Золотарьов: Україна зняла вершки із радянської армії, але за 30 років все розкрали та продали

Україна мала повністю укомплектовану, озброєну радянську армію, яка виводилась сюди з Німеччини, але за 30 років все розкрали та продали.

Таку думку висловив у прямому ефірі телеканалу НАШ політолог Андрій Золотарьов.

“Україна зняла вершки із радянської армії, тому що сюди виводилась група радянських військ Німеччини, південна група військ, а це якраз були ударні, повністю укомплектовані, озброєні найсучаснішою зброєю на той момент частини.  700 тисяч людей, угрупування збройних сил – це, на мою думку, більш ніж показово. На той момент ми виглядали краще, ніж сухопутна частина російської армії, але за 30 років, що ми отримали? Саме час спитати, хто за 30 років так піднявся? Ми входили в 10 найбільших торговців зброєю”, – розповів Золотарьов.

  • За показниками телеперегляду за 25 тиждень 2021 року НАШ телеканал входить в ТОП-10 серед загальнонаціональних телеканалів України з такими показниками: Rat – 0,29%, Shr – 2,03% * (ЦА: 18+ (50К +). Аудиторія Києва, також активно дивиться НАШ. Серед всеукраїнських телеканалів, ми на 8 місці з такими даними: Rat – 0,45%, Shr – 3,27% * (ЦА: Київ 18+). * Зазначені в статті результати дослідження ТВ -аудиторія належать ІТК ; дослідник – Nielsen, моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 25 тиждень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору