Ужгородка

Новини Закарпаття

Мураєв про будівництво “Північного потоку-2”: Нас знову обдурили

Було одразу очевидно, що “Північний потік-2” добудують, тому що наша влада кричала, що у нас війна і в будь-який момент газотранспортна система може бути пошкоджена, тому Європа знайшла собі альтернативу.

Про це розповів у прямому ефірі НАШого телеканалу лідер партії “НАШІ” Євгеній Мураєв.

“Було очевидно, що “Північний потік-2″ добудують, немає поразки, тому що не могло бути перемоги. Європа в першу чергу страхувалась від нас, тому що так склався наш образ, що ми неблагонадійний транзитер. Вся наша влада завжди кричала про те, що у нас на території війна, а це означає, що газотранспортна система в будь-який момент може бути пошкоджена – це означає, що Європа залишитися без газу”, – розповів Мураєв.

Також він додав, що Україна з самого початку не могла зупинити будівництво “Північного потоку-2”, бо це неможливо.

“Україну в черговий раз використали, використав Європейський Союз, Америка і в цьому немає нічого дивного і через це не можна ображатися, не можна говорити, що “Північний потік-2″ – це зрада чи поразка, тому що перемогти в цьому було неможливо”, – зазначив він.

За показниками телеперегляду за 25 тиждень 2021 року НАШ телеканал входить в ТОП-10 серед загальнонаціональних телеканалів України з такими показниками: Rat – 0,29%, Shr – 2,03% * (ЦА: 18+ (50К +). Аудиторія Києва, також активно дивиться НАШ. Серед всеукраїнських телеканалів, ми на 8 місці з такими даними: Rat – 0,45%, Shr – 3,27% * (ЦА: Київ 18+). * Зазначені в статті результати дослідження ТВ -аудиторія належать ІТК ; дослідник – Nielsen, моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 25 тиждень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору