Яготинський маслозавод позивається до дописувачки Facebook

Глибоко помиляються ті користувачі соціальних мереж, які вважають, що безкарно можуть розміщувати будь яку інформацію в своїх акаунтах. Так, «Яготинський маслозавод», який входить до групи компаній «Молочний Альянс», подав до Приморського районного суду Одеси позовну заяву про захист ділової репутації, спростування недостовірної інформації та стягнення моральної шкоди до однієї з дописувачок соцмережі. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«На такі дії підприємство спонукало розміщення Тетяною Чумак на її особистій сторінці в соціальній мережі Facebook неправдивої інформації та відео щодо якості молока ТМ« Яготинське » 2,6% жиру в упаковці пюр-пак. Ця інформація набула широкого поширення в інтернет, чим завдала збиток репутації бренду «Яготинське», — йдеться в повідомленні.

В компаніїї вважають, що пост було розміщено конкурентами з метою дискредитації відомого бренду.

«Інформація, яка була поширена Тетяною Чумак щодо якості продукції ПАТ» Яготинський маслозавод «, сприймається нами як свідомо спланована акція з дискредитації ПАТ» Яготинський маслозавод » з боку конкурентів і, відповідно, навмисного приниження ділової репутації добросовісного виробника продуктів харчування», — зазначив глава правління ПАТ «Яготинський маслозавод» Олександр Сіренко.

Наразі сторінка з дописом, що став причиною судового позову, заблокована. Користувачка соцмережі написала про те, що буцімто молоко в упаковці пюр-пак не сквашується природнім чином, а перетворюється на незрозумілу в’язку субстанцію.

В свою чергу «Молочний Альянс» повідомив, що працівники «Яготинського маслозаводу» провели контрольну перевірку молока ТМ «Яготинське» 2,6% жиру в упаковці пюр-пак масою 2 кг на сквашування.

«В рамках експерименту були відібрані три зразки молока однієї дати та партії виробництва. З кожної упаковки молоко було відлито до склянок, які залишили на добу зберігатись при різних температурних режимах та умовах: в холодильнику, в кімнаті на столі та на батареї. Також, в окрему склянку було відлито молоко і додана закваска, яку залишили на столі. Експеримент показав, що молоко у трьох склянках залишилось рідким, а у склянці із закваскою — вийшла якісна простокваша», — повідомили в компанії.

Схожі статтіНе раскрытый потенциалКрым и рис: из-за нехватки воды полуостров снижает производство рисаЭкспорт украинского мяса увеличился на 50%Насіння під посівну 2018 року можна взяти під пільгову позику

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *