Ужгородка

Новини Закарпаття

Гусак: Після кожного підвищення тарифів “Укрзалізниця” втрачає вантажі

“Укрзалізниця” є монополістом і підвищення тарифів здається простим розв’язанням проблем, проте з кожним підняттям тарифів компанія втрачає вантажі.

Про це розповів у прямому ефірі НАШого телеканалу генеральний директор Федерації роботодавців транспорту Володимир Гусак.

“Укрзалізниця” є монополістом і підвищення тарифів здається таким простим шляхом для розв’язання проблем УЗ, але це не так. Тому що після кожного підвищення тарифів “Укрзалізниця” втрачає вантажі. Тобто з 2015 року в УЗ тарифи на вантажні перевезення підвищилися більш ніж удвічі і за цей же час компанія втратила понад 40 млн вантажів”, – розповів Гусак.

Також він додав, що все виглядає так, що в “Укрзалізниці” щось пороблено з 2015 року, тому що компанія мала вже 11 керівників, а за останні два роки змінилися п’ять керівників

“Зрештою проблема вже вийшла на рівень РНБО. Передусім треба призначити компетентне та мотивоване керівництво “Укрзалізниці”, починати потрібно з наглядової ради. Дана наглядова рада працює вже три роки, змінили п’ять керівників і усі вони були погані, лише наглядова рада хороша. Тобто потрібне повне перезавантаження наглядової ради”, – сказав він.

  • За показниками телеперегляду за 25 тиждень 2021 року НАШ телеканал входить в ТОП-10 серед загальнонаціональних телеканалів України з такими показниками: Rat – 0,29%, Shr – 2,03% * (ЦА: 18+ (50К +). Аудиторія Києва, також активно дивиться НАШ. Серед всеукраїнських телеканалів, ми на 8 місці з такими даними: Rat – 0,45%, Shr – 3,27% * (ЦА: Київ 18+). * Зазначені в статті результати дослідження ТВ -аудиторія належать ІТК ; дослідник – Nielsen, моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 25 тиждень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору